Om mig 

Jag köpte min första kamera i Tokyo på -80 talet och då var jag fast. Har i stort sett fotograferat i hela mitt liv. Det har blivit en hel del blomster och diverse stilleben men även en och annan naturbild. När jag började satsa helhjärtat på fotograferingen, blev det porträtt. Varje bokning ger mig nya utmaningar och jag älskar det. Har på senare år även gjort reklamuppdrag, berikande att hela tiden träna på något nytt.


Nöjd kund är min högsta prioritet och det är också det som ger mig energi och glädje. Det är en ära att få förtroendet att dokumentera livets gång, jag är mina kunder evigt tacksam. 


Jag har valt att fotografera i naturligt ljus eftersom det ger vackra porträtt. När kunden väljer mig, är det för att jag ger det där lilla extra. Vi kommer gemensamt fram till en plats med det perfekta ljuset för årstiden. 

Det ingår 5 st högupplösta bilder vid porträttfotografering, men jag skräddarsyr gärna något just för dig, så tveka inte att komma med egna ideér. 


Jag bor numera på Åland, ett paradis för själen med natursköna områden runt hela ön. Det blir aldrig tråkigt att fotografera, en ynnest att bo här.Boka en Session

Porträttfotografering

Från  170€

Familjefotografering

Från 200€

Högtids- och

reklamfotografering

Från 250€